Войти на сайт
График работы:
пн-пт: 10:00-20:00
сб-вс: 10:00-18:00

ЭЦ ТУРБАЗА

Украина, 40001, г. Сумы
ул. Герасима Кондратьева, 6  


Новости в мире туризма, путешествий и экстремального спорта

17-22 августа 2010 года в селе Сорочинцы Миргородского района Полтавской области состоится Национальная Сорочинская ярмарка

19-23 серпня 2009 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться Національний Сорочинський ярмарок.

Добратися до Сорочинців можна автомобілем через Диканьку, Миргород, Опішню чи Гадяч. Залізничним потягом чи автобусом краще доїхати до м. Миргород, а з Миргороду до Великих Сорочинців рейсовим чи маршрутним автобусом. На час ярмарки кількість транспорту з авто та залізничного вокзалу Миргорода до ярмаркового поля суттєво збільшується, так як вводяться додаткові тимчасові рейси.

В селі Великі Сорочинці цікавими будуть відвідини літературно-меморіального музею М.В. Гоголя. Тут можна побачити особисті речі письменника, з якими він об`їздив всю Європу та Близький Схід. Не забудьте також завітати до Спасо-Преображенської церкви 1732 року. Вона славиться своїм унікальним іконостасом шириною 20 та висотою 17 м., на якому розміщені 100 живописних полотен 17 ст. В цій церкві був охрещений М.В. Гоголь.

На період проведення Сорочинського ярмарку найкраще зупинятись в будинках мешканців села Великі Сорочинці. Резервування житла можна здійснити через Тверду Зінаїду Олексіївну (дом.тел. 8-05355-3-17-48, моб. 8-066-330-00-71). Або в готелях м. Миргород (25 км від села Великі Сорочинці) чи в Миргородських санаторіях "Південний", "Полтава". Харчування на будь-який смак і гаманець можна теж замовити або ж у місцевих мешканців за місцем проживання, або ж скуштувати страв в десятках закладів громадського харчування, які розташовуються на полі Сорочинського ярмарку.

Детальніша інформація на сайті : www.yarmarok.poltava.ua


Количество показов: 1741
ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Livejournal Liveinternet Mail.Ru

Возврат к списку


Роман Калиниченко
18, 20, 21 серпня!!!!!

На Вас чекає: відвідування ярмарки, захоплююча екскурсія до музею М.Гоголя, Більське городище…







Слід зазначити, що в межах Сорочинського ярмарку відбудеться
фольклорний фестиваль народної самодіяльності
Крім того, Ви зможете поласувати стравами української, узбецької, грузинської, турецької та інших національних кухонь, придбати вироби майстрів народних ремесел, товари різноманітних підприємств, і взагалі отримати заряд позитивної енергії від чудового свята!

Вартість туру – 110 грн.

Кількість місць обмежена!!!
Чекаємо на ваші замовлення! Колективним групам надаються знижки!

Туристична агенція  
"РОЗОВАЯ ЧАЙКА"
м.Суми, Червона площа, 9, оф. 7,
2-й поверх (за ЦУМом)
тел (0542) 787-794 781-062
e-mail:
rozovaya-chayka@chereda.net