Нещодавно шукав нормальну веб-студію для створення сайту та просування, бо вже набридло працювати з людьми, які обіцяють “золоті гори”, а по факту просто зникають після передоплати. У результаті звернувся до веб-студії ProSEO і залишився приємно здивований підходом до роботи. Найбільше сподобалося те, що зі мною говорили нормальною мовою, без незрозумілих термінів і пафосу. Одразу пояснили, що можна реалізувати, які будуть строки та що реально дасть результат.
Замовляв оновлення сайту та базову SEO-оптимізацію. Роботу виконували поетапно, завжди були на зв’язку й показували проміжний результат. Для мене це великий плюс, тому що не люблю ситуації, коли клієнт нічого не бачить до самого фіналу. Також допомогли з деякими технічними моментами, про які я навіть не задумувався раніше.
Окремо хочу відзначити дизайн — зробили сучасно, без перевантаження, сайт став виглядати значно професійніше. Після запуску помітив, що сторінки почали швидше завантажуватись, а позиції в пошуку поступово пішли вгору. Зараз рідко можна знайти команду, яка дійсно зацікавлена у результаті, а не просто “закрити проєкт”.
Тому якщо хтось шукає адекватну веб-студію для створення або просування сайту, можу рекомендувати ProSEO. У мене співпраця залишила позитивне враження.