Войти на сайт
График работы:
пн-пт: 10:00-20:00
сб-вс: 10:00-18:00

ЭЦ ТУРБАЗА

Украина, 40001, г. Сумы
ул. Герасима Кондратьева, 6  


Результаты выступления Сумской команды на Украинских рейтинговых конно-спортивных соревнованиях "4-ый этап Донбас тура 2009"

admin

Дата последнего входа: 3 месяца назад
Дата регистрации: 13.03.2009 16:52:05
Страна: Украина
Группы интернет-клуба: Путешественники, Пешеходный туризм, Горный туризм, Туры выходного дня, Автономное выживание
admin -> Конный спорт, туризм
Результаты выступления Сумской команды на Украинских рейтинговых конно-спортивных соревнованиях "4-ый этап Донбас тура 2009"
З 30 липня по 2 серпня 2009 року Сумщину було представлено мабуть на найбільш рейтингових змаганнях України цього року "4-му етапі Донбас туру 2009".

Ці змагання з подолання перешкод вже неодноразово підкорювались Сумським вершникам в цьому спортивному сезоні. Але завершення останнього етапу було тріумфальним. Так Олесандр Іванов (1990 р.н., кмс) на коні Ратха зайняв друге місце в Гран Прі для юніорів з висотою перешкод 140 см. На цьому ж коні Олександр взяв участь у розіграші нагород в маршруті "відкритого класу" з висотою перешкод 130 см. В цьому маршруті конкурували кращі вершники України в дисципліні подолання перешкод: Олег Красюд, Костянтин Ярошенко, Грегорі Робін, Ігор Дмітрієв та багато інших. В маршрут перестрибування за результатаом основного маршруту пройшли лише чотири вершники. Долю першого місця вірішували долі секунди по часу проходження маршруту перестрибування. Висоту перешкод було підвищено до 140 см. Фініш хлопця з Сум, а імя Олександра Іванова багато хто взнав лише після цього фінішу, змусило глядачів на трибунах аплодувати так, як ще нікому не аплодували на Донбас Екві Центрі.

А ввечері на Центральній площі в Сумах на честь тріумфальної перемоги Олександра іванова відбувся салют. Окрім лександра Іванова в цьому етапі брали учась ще троє вершників з нашого міста: Андрій Степаненко на Еліпсі, Віталій висіканцев на коні Харух та Дмитро Терещенко на Фараоні. Всім вершникам від 13 до 18 років і всі вони иакож як і Сашко є учнями ОКНТЗ "Сумська кінна ДЮШ". За результатами участі в Гран Прі для юнаків Дмитро терещенко зайняв четверте місце, що також дає впевненість в майбутніх наступних перемогах Сумчан на престижних кінноспортивних турнірах.