Войти на сайт
График работы:
пн-пт: 10:00-20:00
сб-вс: 10:00-18:00

ЭЦ ТУРБАЗА

Украина, 40001, г. Сумы
ул. Герасима Кондратьева, 6  


Каша гречана ЇDLO з морською капустою

06.11.2018

Каша гречана ЇDLO з морською капустою

Якщо під час подорожі чи відрядження вам захочеться скуштувати корисного смаколика, негайно відкривайте пакунок зі стравою ЇDLO. Каша гречана з морською капустою на https://iidlo.com/bez-myasa/ – один з найкращих варіантів для цього. Адже це і класична домашня друга страва, і поживний наїдок, і вегетаріанське меню, і неймовірно корисне поєднання крупи з ламінарією.

Каша гречана з морською капустою ЇDLO

Що входить до страви?

Пакунок наповнений виключно натуральними харчовими продуктами, які попередньо були піддані процесу інфрачервоної сушки. Гречка має вигляд подрібнених пластівців, які зберегли всі властивості цільної крупи. Морська капуста доповнює корисні характеристики каші і додає їй особливих смакових ноток. Смажена морква й цибуля роблять страву більш соковитою. А ще каша щедро здобрена куркумою й кунжутом. Наявність жодних консервантів, харчових домішок чи ГМО у складі страв від ЇDLO не допускається.

Чому саме гречана каша?

Гречку називають «королевою гір», завдяки її невибагливості у приготуванні, надзвичайним корисним якостям та поживній цінності. Адже саме в умовах подолання гірських перевалів цей вуглеводний продукт стає найбільш актуальним. Та в даному варіанті крупа набуває ще й дуже екзотичних рис, навіть в чомусь близьких до шедеврів японської кухні, щоправда, рис у них заміняється гречкою. Каша з такими якостями і вмістом – безумовний аргумент для нем’ясоїдних туристів, яким у поході завдяки продукції від ЇDLO буде завжди смачно й ситно. Гречка швидко втамовує голод, а от її клітковина засвоюється поступово, тому відчуття ситості й енергії вистачає до наступного приймання їжі. А ще ця крупа має унікальний склад за кількістю клітковини, полінасичених жирів, рутину, корисних білків, вітамінів та мікроелементів.

Каша гречана ЇDLO з морською капустою

В чому цінність ламінарії?

Завдяки морським водоростям та кунжуту каша стає надзвичайно вишуканою і навіть унікальною стравою. Адже з морською капустою гречку не так часто поєднують, та й в горах ламінарія зовсім не маст-хев. Але такий експеримент від ТМ ЇDLO вийшов надзвичайно вдалим. Вчені стверджують, що морська капуста спалює жири у людському тілі, збагачує його унікальними вітамінами й мінералами. Та головне, що в ній міститься багато йоду, який має найбільш прийнятну для організму людини форму. Він налагоджує обмінні процеси, виводить холестерин, важкі метали та інші небезпечні речовини, стабілізує роботу серцево-судинної та нервової систем, покращуючи при цьому пам’ять і увагу. При мінімумі калорій ламінарія створює відчуття насиченості, наповнюючи шлунок у процесі набухання.

До речі, в Китаї цей продукт почали вживати лише у ХІІІ столітті за імператорським указом, причому забезпечували ним громадян державним коштом. Цей період вважається початком активного використання водорості в кулінарії. Сьогодні у всьому світі ламінарія цінується не просто як смачний харчовий продукт, а як корисна і навіть цілюща рослина. А в Китаї вона називається «травою життя», яка діє як еліксир молодості, зупиняючи старіння і продовжуючи тривалість життя.

Як готується страва?

Щоб приготувати страву, не потрібні ні каструлі, ні плити. Достатньо кілька разів стріпнути пакунок і відкрити його, для чого у верхній частині є спеціальна насічка. Прямо в пакет слід налити 1,5 склянки окропу, ретельно все перемішати, закрити герметичну застібку zip-lock і зачекати всього 10 хвилин, поки страва «прокинеться». Термоупаковка підтримуватиме тепло, якого буде достатньо для швидкого пропарювання інгредієнтів і зберігання протягом тривалого часу прийнятної температури каші. В процесі споживання страви пакунок використовується замість тарілки, тому марудне миття посуду після обіду скасовується.


Количество показов: 1111
ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Livejournal Liveinternet Mail.Ru

Возврат к списку