Войти на сайт
График работы:
пн-пт: 10:00-20:00
сб-вс: 10:00-18:00

ЭЦ ТУРБАЗА

Украина, 40001, г. Сумы
ул. Герасима Кондратьева, 6  


Круглий і веселий - порадуйте першокласників унікальними значками на замовлення

08.08.2023

Круглий і веселий - порадуйте першокласників унікальними значками на замовлення

Якщо ви хочете отримати незвичайні, оригінальні подарунки для дітей, замовте значки для першокласників. Технологія дозволяє випускати великі та маленькі партії, не обмежує вибір дизайну. Презенти допоможуть підвищити інтерес дітей до навчання, мотивують на досягнення.

Заказать значки с именами учеников 1 класса. Именные сувениры для первоклассников

Переваги пам'ятних значків і незабудок для першокласників на перше вересня

Аксесуар популярний, завдяки швидкому, простому виготовленню. Він кріпиться за допомогою міцної шпильки зі зворотного боку. Значок можна приколоти до одягу, рюкзака, головних уборів. Невеликий сувенір займає мало місця, його легко додати в колекцію, зберегти на пам'ять. Кумедні картинки піднімають настрій, підсилюють відчуття свята.


Круглий металевий значок першокласника у вигляді брошки із зображенням і написом замовляють для різних цілей. Учням сподобаються тематичні нагороди для вручення за таланти, досягнення, перемоги, відмінне навчання. Бюджетна іменна прикраса підходить для школярів, персоналу компанії на корпоративному святі. Додаткові приводи виготовити унікальні вироби - участь команди в конкурсі, змаганні, похід класу на екскурсію. Недорогий подарунок, що запам'ятовується, підходить для випускників дитячого садка.


Можна купити значок першокласника разом з іншими шкільними атрибутами. Батьки, представники шкіл додатково замовляють: дзвіночки, медалі, атласні стрічки. При виборі комплекту підбирають єдиний стиль, кольори для кількох предметів.

Модна прикраса брошка-значок першокласника

Оформіть заявку на створення іменних або однакових моделей для випускників і новачків. Це недорогий засіб індивідуалізації, який легко купити. Клієнтам доступні вироби з каталогу з однаковим дизайном для всіх або з ім'ям кожної дитини. Вартість виробництва товару залежить від тиражу, рівня індивідуалізації. Для замовлення за унікальним ескізом замовнику потрібно підготувати:

  • перевірений список дитячих імен;
  • малюнок або начерк майбутнього виробу;
  • побажання щодо розміру, кольорів, шрифту.

Фірма приступить до виготовлення тільки після узгодження макета, ціни, всіх характеристик, перевірки остаточного варіанту. На виготовлення затвердженої партії потрібно мінімум часу. Терміни доставки розраховують за обраним способом, відстанню.

Іменні значки першокласника малюкам підносять 1 вересня. Їх вручає перший учитель або інший представник школи, якщо організація купує значки для всього потоку. Такі сувеніри зберігають на пам'ять про значущі, приємні події. Згодом діти зможуть зібрати набір - значок першокласника, випускника першого класу, початкової школи та інші. Яскраві зображення підбирають у каталозі або знаходять індивідуально. На поверхню значка можна нанести:

  • емблему фірми, заходу;
  • картинку в будь-якому стилі;
  • написи - імена, девізи, назви;
  • фотографії.

Співробітники інтернет-магазину допоможуть вам розмістити на значку логотип компанії, втілити будь-який дизайнерський каприз. Розміри продукції можуть відрізнятися, асортимент залежить від можливостей виробника. Найбільш затребуваний діаметр кола - 56 мм, такий формат вибирають для першокласників. Підбір величини залежить від призначення і властивостей картинки, підпису - вони мають залишатися добре помітними, читабельними. На маленькому колі поміститься логотип, на велике можна додати більше інформації.


Як зображення обирають символи першого вересня, інші веселі малюнки, які здивують і порадують дітей. Обирайте з великої колекції готових макетів або оформляйте заявку на оригінальний дизайн.


Количество показов: 161
ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Livejournal Liveinternet Mail.Ru

Возврат к списку